Bevezetés

Oktatási anyag hozzáadása

Minden regisztrált felhasználó saját oktatási anyagot tehet közzé a weboldalon. Ha külső oldalról másolja be az anyagot, akkor kötelező az eredeti forrást is feltüntetni.

Egy témakörben csak egy oktatási anyag kerül elfogadásra, kivétel ez alól a javítások, kiegészítések. Ehhez a művelethez az adminisztrátor jóváhagyása kell, illetve a közzététel feloldása.

Vágjunk bele

Ha rendelkezik saját oktatási anyaggal, melyet szívesen megosztana a többi felhasználóval, akkor ne habozzon; kattintson a profiljában található vezérlőpultra, majd a kategória kiválasztása után adja meg a témakör címét és az oktatási anyag tartalmát. A kötelező részek piros kerettel vannak jelölve, míg az ajánlott részek narancssárgával.

Fontos, hogy a főcímeket a számozás sorrendjében adja meg, ami ugyanúgy vonatkozik az alcímekre is. Legalább egy főcím és egy tartalmi rész megadása kötelező.

Az alapértelmezett beállítások módosítása minden oktatási anyagra, illetve fórumra kihat a közzététel pillanatáig. Alapértelmezett betűszín: fekete, alapértelmezett betűméret a fejlécnek: font-size-5 (32px), az alcímnek font-size-4 (28px). Ha nem módosítja a beállításokat, akkor ezekkel a paraméterekkel kerül mentésre a tananyag, illetve fórum.

Ami szintén fontos, hogy egy címhez két bekezdés (tartalom) rendelhető. Három bekezdés esetén, ha új alcímet szeretne beszúrni, akkor nyugodtan kihagyhatja az egyik alcímet.

Katagóriák

Minden tananyagnak ki lehet választani egy témakört, vagy más néven kategóriát. A tananyagokat ezek alapján is lehet szűrni, így még könnyebbé téve a keresést.

Ha van olyan informatikai ismerete, melyet szívesen megosztana másokkal, ne habozzon. Lépjen be a profiljába és nyissa meg a vezérlőpultot, vagy kattintson ide.

Ha még nincs felhasználói fiókja regisztráljon egyet az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztráció

A felhasználónév, ha ékezetet tartalmaz, kicserélődik ékezet nélkülire! (pl.: Béla - > Bela)
Készítette

Bujdosó Lajos
1157, Budapest

Kapcsolat

Email: info@mcomp.hu