Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi, és kezelési nyilatkozat személyes adatokra vonatkozóan

A felhasználók védelme érdekében, az adatok felhasználásáról, és annak kezeléséről a weboldal üzemeltetője és készítője az alábbiak szerint nyilatkozik:

A weboldal készítője, illetve üzemeltetője kijelenti, hogy amennyiben a tulajdonában lévő weboldalon keresztül, illetve annak elérhetőségein keresztül természetes, vagy jogi személyek adatait az oldal felhasználói személyesen, postai, vagy elektronikus (email) úton hozzá eljuttatják, azt a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli, és használja fel.

Azokat kizárólag az alábbi céllal gyűjti be, és használja fel:

  • Regisztráció (a személyes adatok mindaddig tárolva vannak, míg a felhasználó, vagy adminisztrátor a fiók megszüntetése mellett nem dönt. A tárolás adatbázisban, kiemelt biztonsági kódolással történik.)
  • Kapcsolat (a személyes adatok csak addig kerülnek tárolásra, míg a kapcsolatfelvétel be nem fejeződik. A beszélgetések befejezése után a személyes adatok automatikusan törlésre kerülnek.)

Valamint a(z) MComp Software tulajdonában lévő weboldalon kínált, de itt fel nem sorolt szolgáltatások elvégzéséhez.

Továbbiakban kijelenti, hogy a fenti céllal begyűjtött adatokat semmilyen indokkal, és céllal nem továbbítja idegen, külső vagy harmadik személynek, valamint nem használja fel azokat egyéb marketing, és kereskedelmi célokra.

Kivétel, ha a weboldal készítőjének, vagy üzemeltetőjének az adatokat szolgáltató természetes, vagy jogi személy annak írásos hozzájárulását adja, valamint a törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli.

Reklamáció, folyamodványok, kérelmek az alábbiakhoz továbbítandóak

Név: MComp Software
Cím: *** (Jelentkezzen be!)
Email: info@mcomp.hu
Weboldal: https://www.mcomp.hu

Készítette

Bujdosó Lajos
1157, Budapest

Kapcsolat

Email: info@mcomp.hu